FINNSNES: Onsdag kveld skrev Folkebladet at trener i barnefotballen, Robin Norheim, trakk seg fra alle verv i klubben.

Vil ikke utdype

– Det er med bakgrunn av den prosessen som har vært og behandlingen av Jan Tore Bakli, sier Håvard Johnsen, trener for J14 og medlem i SUBUF.

– Med bakgrunn i prosessen, hva legger du i det?

– Hvordan har Jan Tore Bakli blitt behandlet?

– Det ønsker jeg ikke å utdype.

– Hva med trenervervene - fortsetter dere?

– Ingen kommentar, svarer Johnsen.

Marte Mathiassen, leder for yngres avdeling, bekrefter at utvalget har trukket seg.

– Ellers har jeg ikke lyst til å kommentere noe mer. Vi skal ha et møte med styret, så får vi ta ting derfra, sier Mathiassen.

Styreleder: – Synd

Det var 3. oktober sportssjef for yngres avdeling, Jan Tore Bakli, uttalte til Folkebladet at han mener klubben bygger et luftslott med A-lagssatsingen i Tromsø.

Styreleder Herleif Hanssen synes det er synd at de trekker seg og beklager det veldig sterkt.

– Men vi får ikke gjort noe med det. Det er en frivillig organisasjon og ingen kan tvinge noen til noe som helst. De har tatt sine valg og vi får bare prøve å gjøre det beste ut av situasjonen.

– Det blir selvfølgelig et tomrom i en periode, men vi håper vi klarer å fylle de posisjonene etter hvert. Det er veldig kjedelig at sånt skjer.

– Fantastisk behandling

– De trekker seg blant annet med bakgrunn i behandlingen Jan Tore Bakli har fått - hva sier du til det?

– Jeg tar til meg at Håvard og utvalget har et annet syn på saken. Slik er det, men så har ikke de vært til stede på alt sånn sett. Jeg kan ikke i min beste vilje skjønne hva han sikter til. Det er lite vi får gjort med det. Vi er valgt av et årsmøte til å forvalte FIL Fotballs interesser. Vi må ta hensyn til alle sammen.