lørdag 16.01 2021

Her kan du følge NM på ski i Granåsen

Kirkeasylsaken på Finnsnes:

Organisasjon mener familien står overfor forfølgelse og tortur

Organisasjonen «Norway Tamil Sangam» slutter seg til alle som mener en retur for familien Collins er uforsvarlig. Det kommer fram i en fersk appell til statsministeren.

fredag 15.01 2021

Viderefører bruk av hjemmekontor og digital undervisning

Selv om det meste av undervisningen vil være digital, er fremdeles universitetet åpent for studenter og ansatte.

UNN vil flytte Sjøveganklinikken — kjemper for å beholde tilbud

At UNN vil flytte voksenpsykiatrien (VP) på Sjøvegan til Narvik fører til sterke lokale reaksjoner. Salangen-ordfører Sigrun Wiggen Prestbakmo (Sp) mener det UNN nå gjør er dramatisk.

Reagerer på innkvartering av allierte soldater

Flere av de 3.000 allierte soldatene som har ankommet Indre Troms skal bo utenfor militærleirene, blant annet ved Rundhaug gjestegård i Målselv. Det skaper frykt blant lokalbefolkningen.

Flytter og takker for seg i Senja-politikken:

– Det som skjedde har satt sine spor for alltid

Jasmin Agovic Nordaas (45) og kona flytter sørover. Hovedsaklig er årsaken at kona har fått seg ny jobb, men han benekter samtidig ikke at bråket i kommunestyret i fjor er en medvirkende faktor.

Troms politidistrikt blant de verste i landet på seksuell trakassering: – Trengs en kulturendring

I Politidirektoratets undersøkelse oppgir 7,8 prosent av de ansatte i Troms politidistrikt å ha blitt utsatt for uønsket seksuell oppmerksomhet det siste året.

Ny smitte — antatt smittet i Sverige

Nå kan registrere deg til vaksinekø i Senja

For å få oversikt over de ulike gruppene som skal vaksineres mot covid-19 åpnes det nå registrering for koronavaksine i Senja kommune.

Permitterte og arbeidsledige i Troms og Finnmark får fullføre videregående gratis

Fylkeskommunen gir permitterte og arbeidsledige muligheten til å fullføre videregående skole gratis.

Fjerner 300.000 kubikk i nytt havneområde

Fjordgård får endelig sikker havn for den minste flåten under 50 fot. Men noe av det mest spennende kan komme til å skje på næringsområdet som bygges i tilknytning til havna.

torsdag 14.01 2021

Har 15 mann i aksjon på Senja for å fjerne is fra grøftene

Mens kulda biter god tfra seg holder et 15-talls mannskapet fra Presis Vegdrift på med å stime stikkrenner og skrape vekk isdannelse i grøftene på Senja-veiene.

14 husstander mistet vannet: – Må flere tiår tilbake for å finne maken

I rundt 30 år har husstandene i Vassjorda på Senja hatt stabil vanntilførsel fra den private brønnen. Men kulde og barfrost denne høsten har gjort at vanntilsiget til brønnen har stoppet helt opp. Stein Wilhelmsen

Slutter med kafédrifta og selger retrokonsept

Dina og Andreas Bay kom til Sjøvegan som et friskt pust med retro-konseptet «Kåre Maloney» i 2015. Men nå er det over. De skal selge kafeen og bruktbutikken

2020 startet fantastisk, men så kom koronaen: Nedgang på nesten 40 prosent

I januar og februar var man overveldet over oppgangen i antall reisende med de nye hurtigbåtene. Men så kom koranaen og nedgangen i 2020 ble stor.

Ap kan miste opptil 17 mandater: − En skikkelig drittmåling

Fortsetter krisemålingene for Arbeiderpartiet, vil partiet kunne miste en tredjedel av plassene på Stortinget. Blant representantene som står i fare for å ryke, er tidligere Målselv-ordfører Nils-Ole Foshaug.

Får to millioner over to år til veiledningsprosjekt

Statsforvalteren i Troms og Finnmark har fått to millioner kroner i året over to år for å lede et veiledningsprosjekt for motorferdsel i utmark.

To nye smittetilfeller i Tromsø

To personer testet positivt på covid-19 i Tromsø onsdag.