Det så ut til at det var gjestene fra California som ville mest i tirsdagens første periode, med 16 skudd på mål, mot seks skudd for Rangers. Men det var bare vertskapet som fikk uttelling. Oscar Lindberg sørget for at Rangers kunne gå til pause med 1-0-ledelse.

Ikke før var første minutt av den neste perioden unnagjort, så doblet Mats Zuccarello den ledelsen da han satte inn 2–0. Nok en gang var det godt samspill mellom Zuccarello og Chris Kreider som ga uttelling. Fem minutter senere reduserte Jakob Silfverberg for Mighty Ducks.

I tredje periode var det igjen Rangers som fikk mest igjen for innsatsen. Snaut fire minutter ut i perioden sørget Michael Grabner for 3–1. Og med 19 sekunder igjen på klokken fastsatte samme mann sluttresultatet til 4–1.

Mats Zuccarello (t.v.) satte inn 2-0-målet for Rangers hjemme mot Mighty Ducks. Foto: Frank Franklin II / AP / NTB scanpix Foto: Frank Franklin II / TT / NTB Scanpix

Zuccarello sier til Nettavisen at gjestene fra Anaheim hadde fortjent å vinne oppgjøret i Madison Square Garden.

– Anaheim var bedre enn oss. Henrik Lundqvist sto bra, og vi scoret på de sjansene vi hadde. En ufortjent seier som satt langt inne, men det er viktig å ha dem også, oppsummerer Zuccarello.

– Når vi vinner, er det ålreit å bidra, sier han om sin egen innsats. Nordmannen fikk snaut 15 minutter på isen denne gangen.

Martinsen scoret da Avalanche vant hjemme

Med et stormløp fra egen forsvarssone sørget norske Andreas Martinsen for å hjelpe Colorado Avalanche til hjemmeseier 4–0 over Montreal Canadiens.

Martinsen stakk utenfor venstrekanten og satte et perfekt skudd mellom beina på en udekket Carey Price i Montreal-målet. Etter mindre enn to og et halvt minutt, lå Colorado allerede over med 2–0.

Før Martinsens mål, hadde nemlig Mikko Rantanen også satt pucken forbi Price. Man skal ikke lete lenge for å få øye på finnen i tirsdagens statistikk. Han scoret i alle periodene og sørget for tre av de fire Avalanche-målene. Det siste ble altså signert nordmannen Martinsen, som fikk nøyaktig ti minutter på isen denne gangen.

Canadierne måtte dermed finne seg i å forlate Colorado uten en eneste nettkjenning.