Rangers' norske stjernespiller snakket med pressen etter lagets morgenøkt i USA lørdag kveld norsk tid, og ser fram til å kunne avgjøre best av sju-serien på hjemmebane natt til søndag. Zucca og co. leder 3–2 sammenlagt, og med seier på hjemmeis er de videre til kvartfinale.

– Hva enn vi har gjort til nå betyr ingenting. Dette er en ny kamp, og vi har en sjanse til å spille en god kamp hjemme foran hjemmefansen. Jeg håper det er en inspirasjon for alle til å ta fram sitt beste, sa Zucca til pressen.

– Montreal kommer til å gå ut tøft, og spille bra og hardt. Så vi må være klare. Jeg tror alle er det, og vi har en mulighet til å spille en god kamp hjemme. Jeg mener at det skal være tankesettet til alle, fortsatte han.

Hans norske motpart i Montreal, Andreas Martinsen, har ikke spilt en like stor rolle på canadiernes lag, men Zucca innrømmer at det er spesielt å spille mot en nordmann i NHL-sluttspillet.

– Det er kamp mellom to veldig gode lag. Å ha en nordmann på det andre laget er spesielt, men jeg tror ikke noen av oss tenker så mye på det, sa Zucca.

– Jeg tenker at dette er en serie med to gode målvakter og to gode lag som kjemper for hver eneste margin der ute. Det har vært en tøff og god kampserie så langt, avsluttet han.