Troms

11:03

Tromsø: I natt ble en sølvfarget BMW 316i med reg nr YZ44384 meldt stjålet. Politiet ønsker tips på tlf 02800.

09:20

Storsteinnes: Politiet har avholdt en fartskontroll i 50-sone. Tre førere ble ilagt forenklet forelegg. Høyeste målte hastighet var 64 km/t. Det melder Troms politidistrikt på Twitter.

00:00

Bardufoss: Politiet melder rett før midnatt at det har vært branntilløp i en container på torget. Politi og brannvesen rykket ut til stedet, og brannen ble slukket. Brannårsaken er foreløpig ukjent, opplyser politiet.

Nordland

05:02

Stille og rolig natt i Nordland, skriver politiet i Nordland på Twitter.

00:11

Fauske: Nødetatene fikk melding om en utforkjøring på E6 like nord for Fauske. Føreren, som var alene i bilen, ble fraktet til sykhus for videre undersøkelser. Vedkommende, mann født 1938, anmeldes og får beslaglagt førerkortet. Mistanke om at han kan ha sovnet. Det melder politiet på Twitter.

Norge

11:17Et jordskjelv med en styrke på 2,8 ble mandag morgen registrert utenfor Måløy kommune i Sogn og Fjordane. Skjelvet ga utslag helt til Hedmark. Les mer om saken her.

10:43Antallet barn som blir skadd eller dør i ulykker på vei til eller fra skolen, har gått ned med 70 prosent på ti år. Les mer.

10:35Det er funnet listeriabakterier i pakker med ferdig kuttet salat fra Coop som er distribuert til butikker i Stavanger og Rogaland. Les mer.

10:14Denne uken behandles saken hvor en 34-åring fikk permisjon fra psykiatrisk avdeling i tre timer, og dro ut og drepte en venn av familien på Røyneberg i Sola. Les mer om saken her.

05:30Regjeringen har et forslag på høring om å fjerne elevers rett til spesialundervisning. – Det vil være et svik, sier Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon (FFO). Les mer her.

Verden

11:43Vannstanden har begynt å synke og en militærflyplass er åpnet for å få fortgang i hjelpearbeidet i delstaten Kerala i India, der over 200 personer er døde. Les mer.

10:49149 personer som ble holdt som gisler av Taliban nord i Afghanistan, er reddet, ifølge afghanske tjenestemenn. Les mer.

09:46Politiet i Catalonia opplyser at de mandag morgen skjøt og drepte en mann som prøvde å angripe politifolk på en politistasjon i Barcelona. Les mer.

07:21Skuespilleren Asia Argento, som anklaget Harvey Weinstein for voldtekt, skal selv ha betalt en mann som anklaget henne for overgrep, ifølge New York Times. Les mer om saken her.

06:48Minst ti mennesker har mistet livet og tre til er savnet etter at tyfonen Bebcina traff det nordlige Vietnam fredag. Les mer.

03:18Minst fem personer har mistet livet etter at øya Lombok i Indonesia søndag ble rammet av flere jordskjelv. Det kraftigste hadde en styrke på 6,9. Les mer her.

01:04Fem barn er kritisk skadd etter at det brøt ut brann i en leilighet i nærheten av Paris, opplyser fransk brannvesen. Ytterligere to personer er alvorlig skadd. Les mer.