Allerede søndag skal taket være ferdig montert.

– Så begynner vi rett på gulvstøping neste uke. Deretter vil aktiviteten pågå gjennom ferieukene og frem til uke 31. Da blir det flislegging av butikkarealene før det blir oppstart av alle hovedaktiviteter og både elektrikerog rør starter i uke 32. Denne uken kommer også veggene på plass. Etter dette vil vi i hovedsak være ferdig. Rema 1000 overtar lokalene første november, og vinmonopolet 12. november. Så dette er en ganske tett timeplan, men det ser ut til at det skal gå greit, sier Driftsleder for hovedentreprenøren Consto AS, Øystein Johansen til Folkebladet.

Veggene blir laget og montert ute på byggeplassen. Det er det Bygg-Tema som står for.

Spennende

Senterleder på Amfi Finnsnes, Stig Bergheim er på reise når Folkebladet tar kontakt, men kommer med en kort kommentar om det som skjer på Meieritomta for øyeblikket.

– Dette synes jeg er kjempespennende og vi gleder oss veldig til oppstart, sier Bergheim i telefonen.

Stolt

Eiendomssjef Nord, med ansvar for kjøpesenter i Olav Thon-gruppen Trond Aase sier til Folkebladet at de prøver å lage et bygg både de og byen kan bli stolte av.

– Dette er et bygg vi har holdt på med i lang tid for å få på plass. Vi er glad for at det nå realiseres og fornøyd med å få på plass leietakere. Utover det, prøver vi å lage et bygg vi er stolte av og som Finnsnes også er stolt av, sier Aase.

Det nye tilbygget skal åpnes 15. november.

– Dette er et tilleggsbygg som skal stryke handlepunktet rundt Amfi finnsnes. Vi jobber hardt for å bli ferdig åpningen. Nå har det vært noen småutfordringer grunn og masseutskiftning, men entreprenør sier de skal bli ferdig. Vi har god erfaring med Consto og brukt de i mange samenhenger, så dette tror vi skal gå bra, sier Aase.

Torsdag startet monteringen av taket, søndag skal det være ferdig. Foto: Carina Hansen
Det nye tilbygget til Amfi Finnsnes på Meieritomta, skal åpnes 15. november i år. Foto: Carina Hansen