TROMSØ: Kommende helg er det duket for flere treningskamper i Bardufoss Storhall. Lørdag spiller Fløya mot Senja og Finnsnes mot Harstad. Søndag er det duket for årets første rivaloppgjør mellom Finnsnes og Senja.

Og i løpet av helgen kan det hende at Remi Johansen, som nylig bekreftet at han ikke fortsetter i TIL, ikler seg den grønne Finnsnes-trøya.

- Det kan hende at Remi Johansen blir å spille en kamp for oss. Men det er mer for at han skal få matchtrening og at vi trenger folk og avlastning, sier FIL-trener Bjørn «Bummen» Johansen, som avkrefter at navnebroren er aktuell for en permanent overgang til FIL.

- Det er kun trening for han for å komme seg i form. Det er akkurat avklart at det ikke blir TIL. Remi er en spiller som hører hjemme i Tippeligaen, og jeg tipper det ordner seg på det nivået.

- Alt kan skje

Johansen har selv avkreftet overfor pressen i Tromsø at spill lavere i divisjonene er aktuelt, selv om han holder døren litt på gløtt.

- Det er nok uaktuelt. Det må jeg innrømme, sa Remi Johansen til iTromsø onsdag.

- Alt kan skje. Først og fremst er det en ny utfordring som venter som blir j.... spennende.

Veteraner på vent

FIL har fortsatt ingen avklaring rundt veteranene Morten Moldskred eller Hans Åge Yndestad.

- Ingen av de blir med i helgen. Morten har akkurat startet i ny jobb og skal på jobbkurs, mens Hans Åge har en betennelse i en arm som han plages med.

- Hvor sannsynlig er det at de spiller i FIL i år?

- Det er litt vanskelig å si. Vi har blitt enige om å avvente litt. Når det gjelder Morten har han lyst å komme inn i jobben og se omfanget av det før han bestemmer veien videre. Det er totalbelastningen i hverdagen som er avgjørende for han. Hans Åge skal fortsette å trene med oss og ønsker å ha det litt åpent, sier "Bummen" og legger til:

- Det er to spillere som blir med oss på trening, så får vi se om de ønsker å knytte seg mer opp til oss.