Erlend Henriksen 5

Hadde noen involveringer der han ikke greide å avklare sikkert nok. Kom opp i et par farlige situasjoner der han burde ha bokset ballen unna.

Sondre Tunstad 6

Slet litt med å avverge med aggressive HIL-spisser, særlig den første halvtimen. Hadde en stor mulighet i første omgang da han gikk mot mål og skjøt rett mot keeper.

Sondre Laugsand 5

Hadde minst et par rufsete avklaringer som kunne ha endt med scoring til Harstad. Gjorde likevel en stødig jobb – pådro seg et gult kort.

Daniel Mikkelsen 5

Slet litt med å posisjonere seg når HIL raidet opp i angrep, men gjorde ingen alvorlig feil. Ble byttet ut etter en drøy halv times spill.

Tobias Nymo Melseth 6

Målselvgutten ville mye, og men fikk ikke de ballene han trenger for å raide opp på venstresiden. Prøvde seg med flere gode innlegg, men de ble ikke tatt godt nok vare på.

Alexander Mikkelsen 5

Etter sin strålende kamp mot Skjervøy så vi ikke så mye til Mikkelsen denne gangen. Fikk en vanskelig kamp mot et aggressivt HIL-forsvar.

Jørn Egil Persen 5

Jobbet iherdig mot et hjemmelag som kjempet som løver for å sikre seg tre poeng. Fikk gult kort i kampens sluttminutter.

Markus Johnsgård 7

Hadde gode og dårlige perioder i kampen. Men han var den som puttet ny energi inn i Senja-laget da han mesterlig utnyttet slurv i HILs midt-forsvar og sattte inn 1-1 to minutter ute i andre omgang.

Sindre Eggen 5

Får godkjent, uten at han var svært synlig i kampen.  Pluss for disiplinert spill uten store tabber.

Sebastian Jensen 5

Uteble fra scoringslista denne gangen, men hadde et frispark fra 20 meter i første omgang som strøk like utenfor høyre krysset.

Christer Johnsgård 5

Var egentlig forholdsvis anonym i store perioder av kampen.  Mot slutten så vi litt av det Christer er i stand til da han nærmestt flukset ballen i nettmaskene etter innlegg fra høyre.

Magnus Richardsen 4

Fikk litt over en omgang for Senja da han kom inn for Daniel Mikkelsen. Gjorde en middels god kamp mot et hardt kjempende hjemmelag.