Den norske landslagsspilleren ga Fulham ledelsen på bortebane etter 17 minutter.

Gleden var imidlertid kortvarig. Etter 24 minutter utlignet Kenneth Zohore for Cardiff. Samme mann la på til 2-1 i andre omgang, men Neeskens Kebano sikret 2-2 for Fulham i det 68. minutt.

Fulham er nummer sju på tabellen med 53 poeng etter 33 kamper. Cardiff er nummer 12.

Newcastle kan miste serieledelsen til Brighton etter å ha spilt 2-2 mot Bristol City lørdag.

Rafael Benitez sine menn havnet under med 0-2 etter 21 minutter da både Aaron Wilbraham og David Cotterill hadde kommet på scoringslista.

Kan klatre

Bristol City-ledelsen sto seg til pause, men hjemmelaget på St. James' Park fikk fornyet håp da stillingen ble 1-2 etter et selvmål av Korey Smith. Og åtte minutter før slutt utlignet Ciaran Clark til 2-2.

Brighton har muligheten til å ta over tabelltoppen i mesterskapsserien med seier over Reading senere lørdag.

Tredjeplasserte Huddersfield klarte ikke benytte seg av Newcastle sitt poengtap. De spilte kun 1-1 mot Barnsley.

Leeds-seier

Leeds klatret til fjerdeplass på tabellen etter at de slo Sheffield Wednesday 1-0. Toppscorer Chris Wood ble helt for hjemmelaget.

Queens Park Rangers tok ledelsen mot Preston ved Kazenga LuaLua, men scoringer av Aiden McGeady og Jordan Hugill sørget for snuoperasjon og 2-1-seier til Preston.

Tabelljumbo Rotherham gikk på sitt 25. tap denne sesongen etter 2-4 mot Brentford, mens James Chester sikret 1-0-seier til Aston Villa mot Derby.

Kampen mellom Wigan og Nottingham endte 0-0.