TIL møter Molde på Alfheim. Han åpner chatten for fullt fra klokken 14.45. Kampstart er 16.00.

TIL har en god statistikk på Alfheim i 2022, og kommer fra 3–2 mot Bodø/Glimt som den siste av fem strake hjemmeseirer. Molde på sin side er det suverent beste bortelaget i Eliteserien.

Siste innlegg

Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!

Send inn
Ronny Bratten

Da gjenstår det bare å si takk for meg. Neste kamp er Helge tilbake. God helg, folkens.

Man ønsker jo at TIL skal vinne, og stige på tabellen, men Molde var vel bedre. Men neste år, TIL, neste år!?!!

Sitting Bull, iallfall i dag

I morgen er det atter en dag, som det heter i diktverket.

Skuddskrekk prege gutan! Ruben må jo skyte der!!

Corner

Skapte ikke en eneste sjanse. Svakt.

Kabal

Og der var det over. Dessverre fikk 4000 tilskuere se en blodfattig affære, hvor Molde komfortabelt tar med seg tre poeng sørover. TIL var absolutt med i banespillet, men foran mål skjedde det absolutt intet. Jeg tror ikke det kom til en skikkelig sjanse i løpet av 94 minutter. Samtidig må det være lov å si at bortelaget fremsto svært solide.

Til å være så stor er Nordås en svekling. Taper alle dueller.

Kabal

Ruben slår en løs dupp inn i målgården, som Karlstrøm plukker som et modent eple.

Hverken Jasse eller Lasse makter å vinne dueller mot Bjørnbak.

Nå tror jeg det ender med tap.

Trur tida e inne til å flytte laget betydelig høyere opp?

Corner

Mikkelsen med sin svakeste kamp for året, dessverre.

Kabal

Det skal spilles 4 minutter tillegg.

Resultatet er mye bedre enn jeg fryktet. Men beviser også at denne kampen kunne vi vunnet med en skikkelig trener med peiling på taktikk. Gutan kan når de vil

#helstrupout

Mikkelsen drar av en mann, men mister pasninga. Har ikke helt fått det til i dag.

Da jeg hadde toåring i huset hadde verden ikke hørt om bluray.

Sitting Vet Ikke Kva

Har aldri sett en spiller bli så eid av en motspiller som Nordås har blitt av Bjørnbak.

Kabal

Du var ikke tilstede i 2001-sesongen, altså.

For en keeper 🥰🥰

Helga

Helstrup har spilt en siste joker. Ut med Antonsen og inn med Tuominen. En ekstra spiss de siste minuttene.

Eriksen kommer alene med Haugaard, som gjør en strålende parade.

Mikkelsen er så ute av det i dag, dessverre.