Juventus ble pålagt en straff fra det italienske fotballforbundet på 15 minuspoeng i januar, og falt fra 3.-plass til 11.-plass etter 18 serierunder.

Nå melder Reuters at anke-saken til Juventus er godkjent av landets høyeste idrettsorganisasjon, Italias Nasjonale Olympiske Komité (CONI).

CONI opphever poengstraffen midlertidig og sender saken til det italienske fotballforbundets ankeorgan for en ny vurdering.

Dermed har Juventus for øyeblikket 59 poeng og klatrer fra 7.- til 3.-plass, to poeng bak Lazio. Avstanden opp til serieleder Napoli er på 16 poeng.

Straffen fra det italienske fotballforbundet kom etter påstander om at klubben drev med ulovlig regnskapsføring og uregelmessigheter rundt overganger og låneavtaler for flere spillere.

I tillegg ble elleve Juventus-leder - deriblant Pavel Nedved og president Andrea Agnelli - utestengt fra italiensk fotball i to år.

Ifølge Gazzetta opprettholder CONI utestengelsen av Agnelli, mens Nedveds utestengelse skal gjennom en ny runde i lagsmannsretten.