Mats Zuccarello sikret seieren med sin 2–0-scoring minuttet før slutt da New York Rangers slo Dallas Stars torsdag.

Det lå lenge an til å bli en ny målløs bortekamp for laget fra Manhattan. Verken i første eller annen periode ble det noen scoringer i møtet med Dallas Stars.

Da nullen endelig sprakk, var det Rick Nash som sørget for 1-0 til gjestene fra New York etter sju minutter av den siste perioden.

Nesten tolv minutter senere, med ett minutt igjen på klokken, la norske Mats Zuccarello på til 2-0. Dallas hadde tatt ut sin målvakt i et siste forsøk på å utligne og presse fram overtidsspill.

Da Zucca fikk pucken gjorde han ingen feil. Helt ute ved vantet omtrent på midtstreken prikket han pucken rolig i mål.

- Det var digg å score, men det var en enda viktigere seier, sa nordmannen til Nettavisen etter kampen.

Zuccarello var på banen i nesten 19 minutter i torsdagens oppgjør.

Lundqvist tilbake

Rangers-målvakt Henrik Lundqvist var tilbake mellom stengene for første gang siden 6. desember. Antti Raanta voktet målet i de fire kampene før torsdagens oppgjør mot Stars.

- Det var enda bedre (enn å score) å se Henke stå på hodet og vise hvor god han er, kommenterte Zucca om keeperen.

Etter 32 kamper står Rangers med 43 poeng, like mange som avdelingsleder Pittsburgh Penguins. Sistnevnte har imidlertid to kamper til gode på Zucca og co. For øyeblikket er det Chicago Blackhawks med sine 44 poeng som fører an i hele NHL.