– Tilstanden er for øyeblikket god. Spilleren er fremdeles under observasjon på akuttmottaket på Gemelli University Hospital i Roma, skriver klubben Lazio på sin hjemmeside.

Immobile var involvert i en dramatisk trafikkulykke søndag morgen nær hjemmebanen til Lazio.

– Trikken kjørte på rødt lys. Heldigvis har jeg det bra, armen gjør bare litt vondt, sier Lazio-kapteinen ifølge den italienske storavisen Gazzetta.

En video delt i sosiale medier viser at tilstanden til italieneren er tilsynelatende bra.

BILVRAK: Slik så bilen til Immobile ut etter sammenstøtet med trikken. Foto: marco iacobucci / ipa-agency.net / Pa Photos / NTB

Ingen av trikkepassasjerene, som har snakket med politiet, kan si med sikkerhet om trikkeføreren kjørte på rødt lys eller ikke, ifølge Gazzetta.

Ifølge italienske medier ble Immobile og hans to døtre fraktet til sykehus etter ulykken, men det skal ikke være snakk om alvorlige skader.

Klubben Lazio skriver i en pressemelding at det er snakk om ribbeinsbrudd og mindre skader i ryggraden.

Totalt sju personer skal ha blitt fraktet til sykehus etter ulykken som skjedde på Matteotti-brua rett ved Olympiastadion i den italienske hovedstaden, skriver Dagbladet – som omtalte saken først.

Lazio ligger på 2. plass på tabellen og er svært avhengig av sin toppscorer. Neste kamp for Lazio i Serie A er mot Torino 22. april. Det er høyst usikkert om Immobile blir klar til den kampen.