Han scoret en touchdown tidlig i kampen, men med 13 minutter igjen av omkampen mellom fjorårets to Super Bowl-finalister Kansas City Chiefs og Philadelphia Eagles tok Travis Kelce imot en pasning fra Patrick Mahomes på 9-yardlinjen til Eagles.

Seieren var mer eller mindre i boks – så skjedde det som ikke skulle skje for tight enden som har vært mye i medienes søkelys i det siste på grunn av forholdet til popstjerne Taylor Swift.

Bradley Roby slo ballen ut, og Chiefs ga bort en sikker touchdown.

Se høydepunkter fra kampen øverst i artikkelen.

SKUFFET: Travis Kelce (t.v.) innser at han har rotet bort en god mulighet til å sikre seieren mot Philadelphia Eagles og Nicholas Morrow (t.h.). Foto: Denny Medley / Reuters / NTB

– Jeg er nødt til å være bedre enn det. Jeg spiller ikke på det nivået som jeg har inne. Turnovers ble avgjørende, sier Kelce etter kampen.

Taylor Swift var ikke på plass på Arrowhead Stadium mandag kveld lokal tid. Hun har vært til stede i VIP-boksen flere ganger denne sesongen.

Forrige uke var det i stedet Kelce som var gjest på Taylor Swifts «hjemmebane» på hennes turné i Argentina.

Da Kelce fumblet bort ballen ledet Kansas City med tre poeng, men fem minutter senere tok Jalen Hurts og Philadelphia Eagles ballen nedover banen og scoret med deres berømte «Brotherly Shove» – med Kelce-storebror Jason i spissen.

Chiefs-receiver Marquez Valdes-Scantling hadde muligheten til å dra inn en mirakuløs Chiefs-seier i sluttsekundene, men klarte ikke fange 60-meterspasningen til Patrick Mahomes.

Dermed fikk Eagles revansje etter Super Bowl-tapet i februar, og Jason Kelce kan glise bredest under Thanksgiving-middagen hjemme hos «Mama Kelce» på torsdag.

NB! Se den tradisjonsrike Thanksgiving-kampen i NFL direkte med VG+ Sport: