Barcelona og Real Madrid vant sine semifinaler i den spanske supercupen, og dermed er det duket for gigantoppgjøret El Clasico på VG+ Sport søndag kveld. Kampen begynner klokken 20.00, men vi begynner oppladningen med studiosending fra klokken 19.30.

Toppoppgjør blir det også i den italienske supercupen, når byrivalene Inter og Milan møtes onsdag klokken 20.00 med Per-Jarle Heggelund som kommentator.

De spanske og italienske storlagenes cupkamper kan du også se på VG+ Sport i ukene fremover. Det samme gjelder PSG, som skal i aksjon 23. januar.

Serie A-leder Napoli, med Leo Skiri Østigård på laget, møter Juventus fredag 13. januar. Alle kamper fra den italienske ligaen vises på VG+ Sport.

Den norske klubbene begynner sin sesongoppkjøring denne måneden, og Vålerenga, Viking, Molde og Sarpsborg er blant lagene du kan se live som abonnent de kommende ukene.

Det er imidlertid ikke bare fotball på VG+ Sport i januar. NFL-sluttspillet starter med Bills mot Doplhins søndag. NBA markerer Martin Luther King Jr. Day mandag med en spesialsending hvor du kan følge hele runden i NBA 360 fra klokken 20.30. Dagen før viser vi årets «Europa-kamp», når Bulls møter Pistons i Paris.

Og så er det bare å glede seg til 28. januar. Da ser du blant andre Kai Robin Havnaa, Bernard Torres og Alexander Martinsen i This is Boxing fra Chateau Neuf i Oslo.