Reading - Fulham 1–0

Fulham klarte bare 1-1 på hjemmebane i den første kampen i opprykksduellen mot Reading, og med 0-1-tap borte tirsdag blir det mesterskapsseriespill også til høsten.

Avgjørelsen falt fire minutter etter pause, da Fulhams tsjekkiske midtstopper Tomas Kalas handset i eget felt og pådro seg straffespark. Yann Kermorgant holdt hodet iskaldt fra straffemerket og kunne juble for scoring.

Fulham-keeper Marcus Bettinelli fikk riktignok en hånd på straffesparket, men klarte likevel ikke å holde ballen ute.

Fulham kjempet for utligning i sluttminuttene, men gjestene var ikke effektive nok mot et godt organisert og hardt kjempende Reading-forsvar.

Stefan Johansen pådro seg gult kort snaue kvarteret ut i annen omgang. Den norske landslagskapteinen spilte hele kampen for Fulham.

Reading går dermed videre til Wembley-finale i opprykkskvalifiseringen med 2-1 sammenlagt. Der venter vinneren av duellen mellom Sheffield Wednesday og Huddersfield. Det første oppgjøret endte målløst. Returkampen spilles i Sheffield onsdag.