• Det var torsdag det kom frem at en kvinne anklager McGregor for å forgrepet seg på henne på et toalett på arenaen til Miami Heat.

  • Anklagene kom fram i et brev fra hennes advokat. Kvinnen ønsker å gjøre en «avtale» - ikke gå til rettslige skritt.

  • I brevet het det blant annet at kvinnen ble tvunget inn på toalettet, der McGregor og hans livvakt ventet.

  • Men en ny video, publisert av TMZ, skal vise at McGregor og kvinnen tar hverandre i hendene og går inn på toalettet, tilsynelatende frivillig.

– Etter at videoen ble lagt ut, har kvinnens advokat nå endret historien hennes. Mr. McGregor ønsker etterforskningen velkommen. Han mener bestemt at det vil vise at påstandene mot ham er falske, sier McGregors advokat, Barbara R. Llanes ifølge TMZ.

– Etter at vi ikke svarte på kravet fra saksøkers advokat, henvendte hun seg til media for å legge press på oss, fortsetter advokaten.

– Dette er utpressing, mener Llanes.

Opptaket skal være gjort omtrent ved midnatt mellom 9. og 10. juni, rett etter at NBA-kampen mellom Miami Heat og Denver Nuggets var over.

Kvinnens advokat, Ariel Mitchell, har imidlertid en forklaring på det som skjer i videoen, ifølge TMZ:

– Min klient hadde inntrykk av at de skulle forlate arenaen og dra til Four Seasons Hotel. Conor hadde bedt dem med dit. Hun trodde de skulle dit, men i stedet ble hun ført inn på toalettet.

– Hun hadde tatt minst seks drinker og husker ikke en gang hvem som førte henne inn på toalettet - før hun så videoen.

Torsdag fortalte politiet til TMZ at de har etterforsket saken siden søndag. Også Miami Heat - vertsklubben i denne kampen - gransker hva som har foregått. Kampsportsorganisasjonen UFC sier at de følger nøye hva som skjer.

McGregor er tidenes største MMA-stjerne. I 2015 ble iren UFC-historiens første utøver til å bli mester i to vektklasser. Han har tjent seg søkkrik gjennom sporten og på annen business.