Etter fire strake seiere og åtte kamper vunnet på rad på hjemmebane, lå alt til rette for Rangers, men gjestene fra Florida klinket til allerede i første periode med en 3-0-ledelse på isen i Madison Square Garden.

New York Rangers-målvakt Henrik Lundqvist ble satt på benken etter å ha sluppet inn tre mål på seks skudd i første periode.

35-åringen var på isen i nær 17 minutter, mens lagkamerat Ondrej Pavelec voktet buret i noe over 42 minutter.

Sen avgjørelse

Andre periode gikk i vertenes favør som satte tre pucker i buret bak James Reimer. Panthers nøyde seg med en scoring.

I siste periode utlignet Rangers og det sto 4–4 mellom de to lagene like før kampslutt.

Men med kun litt over ett minutt igjen av kampen sendte Denis Malgin pucken i nettmaskene. Dermed kunne Florida Panthers dra hjem med en 5-4-seier i bagasjen.

Mats Zuccarello noterte seg for én målgivende pasning mot Florida Panthers, men det holdt ikke til seier. Her fra en kamp tidligere denne måneden. Foto: Adam Hunger / X02835

Zucca-poeng

Mats Zuccarello hadde en assist som kom med den første Rangers-scoringen fire minutter ut i andre periode, signert J.T. Miller.

Tapet kom etter at New York Rangers vant 4–3 på straffer i møtet med Vancouver Canucks på hjemmebane for noen dager siden.