1.800 politimenn vil patruljere gatene i Madrid når Real Madrid tar imot Bayern München i mesterligaens kvartfinale tirsdag.

Kvartfinalekampen, som er kategorisert som "høyrisikokamp", kommer etter at flere kamper nylig har blitt overskygget av vold.

– Nesten 1.800 offiserer vil sørge for at kampen blir holdt normalt og at sikkerheten er forsterket både inni og utenfor arenaen, heter det i en uttalelse fra rådhuset i Madrid.

– Politiets synlighet vil også bli forsterket i turistområdene i hovedstaden, heter det.

Det oppsto sammenstøt mellom Leicester-supportere og spansk politi forrige uke i forkant av Leicesters mesterligakamp mot Atlético Madrid og fans av den engelske klubben hevdet politiet benyttet seg av tåregass og gummikuler.

Tirsdag forrige uke gikk det av tre sprengladninger mot lagbussen til Borussia Dortmund da laget var på vei til arenaen for å møte Monaco i mesterligaen. Midtstopper Marc Bartra ble skadd i angrepet og måtte gjennom en operasjon i hånden.

Torsdag forrige uke barket tyrkiske fans sammen med sikkerhetsstyrker like før europaligakampen mellom Lyon og Besiktas.

Rundt 4.200 Bayern München-fans er ventet å være på Santiago Bernabéu tirsdag.

(©NTB)