– Jeg er lojal, til Manchester United, sa Abdo på sending tirsdag.

– Ikke til (forloveden) Malik, svarte TV-eksperten Jamie Carragher.

Sekvensen skjedde under CBS Sports populære Champions League-sending i forbindelse med Arsenal mot Porto. Og Carraghers kommentar har satt fyr på både sosiale og tradisjonelle medier her i England det siste døgnet.

– Hvorfor sier du noe sånt, avfeier Abdo, mens kollegene Thierry Henry og Micah Richards ser forbløffet på Carragher.

– Du har ikke nevnt ham i programmet, forsøker Carragher å redde seg med.

Men skaden var allerede skjedd.

Klippet ble spredd over hele verden og én tolkning brant seg fast: Her anklager Jamie Carragher henne for å ikke være trofast mot forloveden Malik Scott.

– Kommentaren fra Carragher er nær umulig å parere. Du kan ikke le av den, du kan ikke la den passere i stillhet, men du kan heller ikke bli irritert. Da blir det pinlig for seerne. I tillegg kommer den brått på, og det å reagere umiddelbart er svært vanskelig, sier Viaplays programleder Gunnhild Toldnes.

Hun er blant de som har rost Abdo for sin håndtering av det hele i etterkant.

Hvordan reagerte Abdo?

Jamie Carragher fikk gjennomgå for sin kommentar i timene etter.

«Abdo slår ned på Carraghers pinlige kommentar på lufta», skrev Daily Mail. «Carragher i klinsj med Abdo når han anklager henne for å ikke være lojal mot partneren», skrev The Independent.

Dermed var det spenning knyttet til CBS Sports’ TV-sending for Champions League-kampene onsdag kveld.

Hvordan ville Abdo ta tak i det som hadde vært en enorm snakkis siden sendingen kvelden før?

SUPERSTJERNER: Kate Abdo (med ryggen til), Thierry Henry, Jamie Carragher og Micah Richards er blitt populære i programmet CBS Sports Golazo. Her fra Manchester Citys hjemmekamp mot Real Madrid i mai i fjor. Foto: CARL RECINE / Reuters / NTB

Hun gjorde det med en åpningsmonolog, som er blitt et slags varemerke for det populære programmet.

– Vi har vært sammen i tre og et halvt år. Jeg vokste opp med en bror, og jeg føler jeg har fått tre brødre til her ved bordet, åpner Abdo.

Hun introduserer Thierry Henry – «gullgutten», som aldri gjør noe galt og setter et eksempel til etterfølgelse som storebror.

– Og så er det mellomste bror, sier Abdo og skal omtale Carragher.

– Han er kapabel til å si hva som helst for å få oppmerksomhet. Går han for langt noen ganger? Absolutt. Sier han unnskyld? Ja, det gjør han. Men vi har alle det irriterende familiemedlemmet vi likevel elsker og aksepterer, sier Abdo – før hun går videre til Micah Richards.

Toldnes sier det er denne håndteringen som legger saken død.

– Grunnen til at responsen hennes imponerer meg veldig, er at hun evner å si fra om at det ikke på noen måte var greit, hun står opp for seg selv, og forteller også at de har skværet opp. Og alt dette flettes på elegant vis inn i en åpning. Da er saken egentlig lagt død.

– Samtidig syns jeg det er fint å se at i en tid der alle feil skal slaktes og få tøffe konsekvenser, er det mulig å gå videre sammen, sier hun videre.

Abdos håndtering hylles også i engelske aviser.

Se klippet fra CBS her: