Rangers var vertskap for Nashville Predators i Madison Square Garden, og det var gjestene fra Tennessee som kom best ut av torsdagens duell.

Etter en målløs førsteperiode, sørge Filip Forsberg for 1–0 til Predators etter snaut fire minutter av andre periode. Tre og et halvt minutt senere utlignet Jesper Fast for Rangers.

I den tredje perioden var det P.K. Subban som først fikk nettkjenning for Predators. det sto lenge 2–1 til gjesten, men med halvannet minutt igjen på klokken la Colton Sissons på til 3–1. Selv om Zucca hjalp lagkamerat Pavel Butsjnevitsj til en redusering i det siste minuttet, ble det altså ikke poeng på Rangers denne gangen.

Mats Zuccarello fikk snaut 20 minutter på isen i torsdagens kamp, og selv om laget ble uten poeng, sikret han sitt første poeng på denne sesongens statistikk.

Seier for Martinsen

Andreas Martinsen og Chicago Blackhawks kunne juble for 4-3-seier på overtid mot Ottawa Senators da de innledet sesongen.

Det tok mindre enn fem minutter før Alex DeBrincat satte inn 1–0 for Blackhawks, som hadde tatt turen til den canadiske hovedstaden. To minutter senere utlignet Zack Smith for vertene. Halvveis i første periode sendte Jonathan Toews gjestene i ledelsen igjen, før Maxime Lajoie sørget for ny utligning.

Colin White sørget for den siste scoringen i en målrik førsteperiode da han satte inn 3–2 i overtallsspill og Senators gikk opp i føringen.

Andre periode ble målløs, og det ble også de første tolv minuttene av den siste. Men så sørget Brent Seabrook for 3-3, og kampen var igjen helt åpen. Det resultatet sto seg til slutt, og kampen gikk til forlengning. Den ble kortvarig, for etter bare 38 sekunder sørget Patrick Kane for at de svarte haukene kunne fly hjem til Chicago med to poeng i bagasjen, mens vertene i Ottawa måtte ta til takke med ett poeng.

Norske Andreas Martinsen fikk snaut sju minutter på isen i Ottawa.