For selv med verdensstjernen Haaland og et ellers toppet lag fra start i sørkoreanske Seoul, maktet ikke forrige sesongs «The Treble»-vinnere å slå Atletico Madrid.

Neste søndag møter City Arsenal og Martin Ødegaard i Community Shield-finalen. Det blir sesongens første tellende kamp, og et trofé står på spill.

– Pep Guardiola liker ikke å tape og Erling Braut Haaland liker ikke å gå målløs av banen, så det trigger kanskje bare en ekstra revansjelyst inn mot kampen mot Arsenal, sier Viaplays Petter Veland som kommenterte søndagens treningskamp.

Foto: JUNG YEON-JE / AFP / NTB

Haaland og resten av stjernegalleriet gikk av banen etter 55 minutter da City gjorde hele ni bytter, og inn kom blant annet det norske stortalentet Oscar Bobb.

Noen minutter senere gjorde Madrid-laget like mange bytter, og fikk bedre uttelling etter kort tid.

Først fikset Memphis Depay ledelse med en praktscoring etter fem minutter på banen, før Yannick Carrasco økte ledelsen like etter.

Ruben Dias headet inn et trøstemål for City på corner i sluttminuttenei kampen som endte 2–1 til det spanske storlaget.

Tidligere i juli har City slått Yokohoma 5–3 og Bayern München 2–1. Arsenal har på sin side spilte hele fem treningskamper. Det har gitt to seiere, to uavgjort og ett tap.

Blant annet møtte de Manchester United hvor denne situasjonen oppsto:

Vil du lese mer om engelsk fotball? I VGs store magasin «Våre beste menn» kan du lese historien til alle de 77 nordmennene som har spilt fotball på toppnivå i England. Magasinet er på 124 sider, og kan bestilles i vår nettbutikk (fri frakt!)