– Jeg vet at Leo (Lionel Messi) ønsker å bli, sier Barcelona-president Joan Laporta i det spanske tv-programmet El Transistor rett før midnatt da kontrakten utløp.

Argentinerens kontrakt har vært et hett tema helt siden i fjor sommer, da superstjernen ønsket å forlate klubben.

– Vi har det bra nå og vi gjør alt vi kan for å få ham til å bli. Vi må få kontrakten til å gå opp i «financial fair play». Det er mange ulike løsninger, og vi vurderer alle, sier klubbpresidenten.

Storklubben fra Catalonia har gjort mye siden i fjor for å beholde Messi. Det har blant annet kommet inn ny president og en av hans nærmeste venner, Sergio Agüero har blitt hentet fra Manchester City.

– Jeg skal fortelle deg det så fort Leo blir, men for øyeblikket kan jeg ikke, fordi vi jobber med å finne den beste løsningen, lover Laporta programleder José Ramón de la Morena.

Les også: Sergio Agüero i tårer etter Champions League-nederlaget

Det siste trofeet Messi har vunnet med Barcelona er den spanske cupen. I finalen herjet han og scoret et drømmemål:

Josep Maria Minguella er mannen som hentet Messi til Barcelona i 2001. I et intervju med den spanske avisen Marca trekker han frem Barcelona sitt penge-problem:

– Det er en veldig kompleks sak. Når en klubb ønsker å skaffe seg en spiller og har økonomiske problemer, må den gjøre endringer, bruke hodet og bruke mye fantasi for å oppnå det. Og det er det som skjer med Barça nå.

Han trekker frem Antoine Griezmann, Ousmane Dembélé og Philippe Coutinho som tre økonomiske problemer for klubben.

– Ingen av de tre var lønnsomme for Barcelona. Vi har nesten ikke fått noe ut av dem. Den eneste som kan bli solgt er Griezmann. Coutinho har vært savnet i et år, og Dembélé er plaget med skader.

VUNNET ALT: Som klubb-spiller har Lionel Messi vunnet alle turneringer han har spilt i. Han har også vunnet den prestisjetunge prisen Ballon D’or seks ganger. Foto: YOAN VALAT / EPA

Det er nå 7 504 dager siden en 13 år-gammel Lionel Messi signerte sin første Barcelona-kontrakt på en serviett.

Fire år senere fikk han sin debut, da han ble byttet inn for portugisiske Anderson Luís de Souza, bedre kjent som Deco.

Argentineren fra Rosario har spilt hele sin profesjonelle karriere for Barcelona, og har fått helte-status i storbyen.

Ifølge avisen Sport, vil ikke laget kunne bruke bilder av Messi med den nye drakten eller noe som er til den kommende sesongen, eller selge Messi-drakter fra 2021/22 sesongen i sin offisielle butikk, så lenge Messi forblir usignert​​.

Messi storspiller i Copa America om dagen: