Erlend Henriksen 5

Involvert i Senjas første baklengs, når han kommer ut for å snappe et langt oppspill. Oppspillet blir dårlig avklarert av en lagkamerat og Henriksen er ute av målet når Skjervøys Erlend Pedersen lobber inn 1-0. Må ta sin del av skylden for den, men ikke all skyld. Gjør ellers en god kamp. God redning på et skuddforsøk midtveis i 2.omgang og har noen gode igangsettinger. Viser også at han er offensiv og kan komme ut å "sweepe".

Magnus Richardsen 4

Får sjansen fra start på høyrebacken. Åpner famlende og feilberegner veldig en cross-pasning på Skjervøys første sjanse i kampen. For dårlig innleggskvalitet når han er med fremover. Spiller seg opp litt etter pause. Blir byttet ut etter 73.minutter.

Sondre Laugsand 5

Er involvert i det første baklengsmålet med en dårlig klarering på et Skjervøy-oppspill. Ballen havner hos hjemmelagets Erlend Pedersen som lobber ballen over Senja-keeper Erlend Henriksen som er på halvdistanse, etter at han ville ut og snappe ballen. Spiller seg ellers opp, Laugsand. Rydder bra unna og bidrar mer og mer offensivt når Senja tar over helt etterhvert. Scorer Senjas første mål etter litt klabb og babb på en corner.

Sondre Tunstad 6

God kamp av den tidligere Salangen-spilleren. Markerer seg aller mest med ball da han er mye involvert hos Senja i det oppbyggende spillet bakfra. Forsøker hele tiden å gjøre noe konstruktivt i stedet for å "kælke" ballen vekk. Selv om det ikke alltid lykkes, så fortsetter han å prøve.

Øyvind Kildalsen 6

Flyttes over fra høyreback til venstreback i Tobias Nymo Melseths fravær, og gjør det bra. Flink til å være oppi motspiller og til å bryte foran. Som alltid ingenting å utsette å viljen. Ikke den samme offensive trusselen som Nymo Melseth, selv om også Kildalsen ønsker å være med fremover.

Alexander Mikkelsen 7

En trussel med den store farta si. Kunne hatt både scoring og assist etter et kvarter. Slår innlegget som går via en Skjervøy-fot og til Christer Johnsgård som utlignet til 2-2. Løper fra alt og alle i sluttminuttene på en overgang og kunne punktert kampen der, men alt i alt en veldig god kamp mot gamleklubben.

Håvard Espejord 4

Ønsker å ta tak på midten, men klarer det bare delvis og varierer for mye. Slurver litt for mye med ball i beina og i pasningsspillet. Tatt av banen etter 64.minutter.

Jørn Persen 5

Flink til å lese spillet og bryter mange pasninger. Legger ned mange meter og er flink til å gjøre seg spillbar. I likhet med Espejord litt for mye rusk i pasningsspillet.

Martin Larsen Traasdahl 6

Vandrer mye fra sin venstrekant-posisjon og gjør seg dermed vanskelig å plukke opp for motspillerne. Gjør seg også spillbar i gode posisjoner med denne vandringen og inviterer til å sette opp kombinasjoner. Tar mange dødballer, men med varierende kvalitet.

Sebastian Jensen 6

Meget god når han blir funnet i mellomrommet og klarer å rettvende seg der. Kunne satt inn 1-0 etter elleve minutter, men treffer stolpen i stedet. Flink til å droppe ned og bidra i det oppbyggende spillet. Tas av etter 84.minutter.

Christer Johnsgård 6

Legger ned mange meter på topp. Får ikke alltid like mye å jobbe med, men fortsetter å ta løpene likevel. Som alltid farlig i boksen og selvsagt var det han som dukket opp like foran mål og pirket inn utligningsmålet til 2-2.

Markus Johnsgård

Er mye involvert når han erstatter Espejord på midten etter 64.minutter. Mer nøyaktig i pasningsspillet og bidrar med det til at Senja etablerer trykk på Skjervøy og til slutt snur kampen. For kort tid til vurdering.

Sindre Eggen

Kommer inn for Richardsen etter 73 minutter i en uvant rolle som høyreback. Det gjør han imidlertid bra, både defensivt og offensivt. Kommer seg rundt og får slått inn flere ganger, og skaffer blant annet corneren som gir redusering til 1-2. For kort tid til vurdering.

Erlend Fossbakk Lian

Erstatter Jensen etter 84.minutter og markerer seg med en eneste gang. Mottar ballen på 20-25 meter, slår tunnel på en motspiller og skyter Senja opp i 3-2 like etterpå. Bedre kan det ikke gjøres. For kort tid til vurdering.