Stjernespilleren pådro seg en alvorlig kneskade i vår, men skrev likevel under på en ettårig kontraktsforlengelse med United i forrige måned.

Opprinnelig skulle den 35 år gamle svensken være ute til januar, men god framgang i rehabiliteringen har gjort at han kan være tilbake på banen allerede i november, ifølge AFP.

– Jeg føler meg bra. Jeg har trent hver eneste dag siden operasjonen, så jeg har ikke hatt ferie. Jeg konsentrerer meg om å nå målet, og jeg kommer til å gjøre alt for å nå det, sier Ibrahimovic.

Han scoret 28 mål for «de røde djevlene» før skaden forrige sesong, men den tidligere Paris Saint-Germain-, Barcelona- og Milan-spissen tror han kan bli enda bedre. Han tror han kan overraske fansen.

– Jeg liker at presset kommer til å være stort når jeg er tilbake. Jeg kommer til å være enda sterkere enn tidligere. Jeg kommer til å være en bedre versjon av den gamle Zlatan. Bare tenk på hvordan det vil bli!, sier veteranen.

Ikke vondt

Ibrahimovic sier han ikke har hatt vondt i det korsbåndsskadde kneet.

– Aldri smerte, bare en rar følelse med tanke på bevegelsen i kneet. Nå bygger jeg det opp. Det blir sterkere hele tiden. Jeg føler meg bra, og jeg hadde spilt fotball i dag hvis det var opp til meg. Men det fungerer ikke slik. Jeg er nødt til å være tålmodig, sier svensken.

Ibrahimovic må konkurrere med Romelu Lukaku om en plass på laget når han er tilbake. Sistnevnte har prestert på topp siden overgangen fra Everton i sommer.

Så langt har belgieren scoret fire seriemål på fire kamper. Han nettet også mot Basel i mesterligaen tirsdag.

United tar imot Everton i serien søndag.