Bayern München - Paderborn 3–2

Det så lenge ut til at det skulle ende 2-2, men Lewandowski bredsidet inn sitt andre for kvelden etter 88 spilte minutter. Scoringen var nesten identisk med 2-1-målet til 31-åringen.

Målet var polakkens 25 på 23 kamper denne sesongen. Han er toppscorer i ligaen og har scoret fem mål mer enn Timo Werner, som er andremann på lista.

Det gjorde at hjemmelaget vant 3-2 og tok tre viktige poeng i toppen av Bundesliga. De har nå 49 poeng etter 23 kamper og er fire poeng foran Leipzig med en kamp mer spilt. Dortmund er nummer tre med 42 poeng.

Tosifret for Gnabry

Hjemmelaget tok oppskriftsmessig ledelsen etter 25 minutter da Serge Gnabry banket ballen i lengste hjørne. Det var hans tiende mål i ligaen denne sesongen.

Så klønet Manuel Neuer det ordentlig til like før pause. En lang ball ble spilt gjennom til Dennis Srbeny, og på 20 meter kom Neuer ut. Han tapte 50-50-duellen mot Paderborn-spilleren, som la ballen rolig i mål.

De rødkledde presset enormt på for 2-1-målet. Det kom etter 70 spilte minutter, og «selvfølgelig» var det Robert Lewandowski. Bayern vant ball høyt i banen, og Gnabry dro seg ned til dødlinjen før han fant en ledig Lewandowski på sju meter.

Han bredsidet ballen i mål etter å ha sløst enormt med mulighetene tidligere i oppgjøret.

Men med kvarteret igjen var lagene like langt. Christopher Antwi-Adjej spilte en lekker stikker gjennom til Kai Proger, som kom alene med Neuer. Skuddforsøket hans ble stoppet av målvakten, men han måtte gi retur. På bakerste stolpe sto Sven Michel og bredsidet inn 2-2.

Det så ut til å bli et sensasjonelt poeng til Paderborn, men helt på tampen dukket Bayerns stjernespiss opp og senket Paderborn med en klassisk Lewandowski-scoring.