Oppgjøret på Stamford Bridge endte 0-0.

Leicester, som sto med kun én seier på de siste fem kampene, viste de regjerende seriemesterne ingen respekt på Stamford Bridge lørdag.

Gang på gang yppet gjestene seg, og både Shinji Okazaki, Jamie Vardy og Wilfred Ndidi hadde gode muligheter til å sende «revene» i ledelsen i løpet av den første omgangen. Ndidi sendte Chelsea-keeper Thibaut Courtois ut i full strekk for å stoppe headingen som kom etter en corner etter elleve minutter.

Antonio Contes mannskap så rystet ut og det var lite som stemte for de blå i den første omgangen. Først mot slutten av den første omgangen så det ut som Chelsea ristet av seg det største sjokket. Da kom også vertenes største mulighet i første omgang, et skudd fra Cesc Fàbregas som Kasper Schmeichel i Leicester-buret fikk slått over.

Herjet

Leicester fortsatte å herje med Chelsea i annen omgang, men slet med å få ballen forbi Chelseas belgiske keeper. Før ti minutter var spilt av annen omgang tok Conte grep, tok ut Eden Hazard og Cesc Fàbregas. Inn kom Pedro og Willian.

Etter dobbeltbyttet kom vertene mer med i kampen, og det ble ikke lettere for Leicester å få med seg poeng da Ben Chilwell pådro seg sitt andre gule kort drøye 20 minutter før slutt.

Med en mann mer på banen tok hjemmelaget over kampen og Schmeichel fikk plutselig mer enn nok å gjøre. Til tross for et klart spillemessig overtak klarte verken Tiemoué Bakayoko, Álvaro Morata, Willian, eller de andre Chelsea-spillerne å få ballen bak gjestenes danske keeper.

Sterkt poeng

Da dommer Mike Jones blåste av kampen kunne Leicester puste lettet ut, vel vitende om at de fikk med seg ett sterkt poeng fra en vrien bortekamp.

Chelsea ligger fortsatt på tredjeplass, nå med 47 poeng, mens Leicester beholder åttendeplassen med sine 31 poeng.

Neste runde skal Chelsea møte Brighton borte, mens Leicester tar imot Watford.