Haver-Løseth fikk problemer og kjørte ut allerede før første mellomtid i første omgang av verdenscuprennet i slalåm i den kroatiske hovedstaden Zagreb.

Samme skjebne led Mina Fürst Holtmann, Kristine Gjelsten Haugen og Kristin Lysdahl.

Dermed ble det ingen stor dag for de norske alpinistene i Kroatia.

Skjøld best av de norske

Maren Skjøld var 3,95 sekunder bak den suverene amerikanske lederen etter første omgang. Det ga plass i annen omgang som 26. beste jente.

I annen omgang manøvrerte Skjøld seg gjennom løypa i den kroatiske hovedstaden uten de store feilene.

Farten var likevel ikke høy nok til å avansere mye på resultatlistene.Skjøld endte til slutt på 25.-plass.

Sjuende verdenscupseier

Amerikanske Mikaela Shiffrin var i egen klasse og kjørte inn til sesongens sjuende verdenscupseier i slalåmrennet i Zagreb onsdag. Den amerikanske verdenscuplederen ledet suverent etter første omgang og var aldri i nærheten av å rote bort gigantforspranget på halvannet sekund da det hele skulle avgjøres.

Nærmest Shiffrin fulgte sveitsiske Wendy Holdener. Hun var slått med ett sekund og 59 hundredeler etter to omganger. Svenske Frida Hansdotter ble nummer tre.

Med seieren økte amerikanske Shiffrin ledelsen i verdenscupen sammenlagt betraktelig. Den amerikanske jenta har framstått som verdens klart mest allsidige og beste alpinist denne sesongen.

Fortsetter hun på samme måte vil hun ende sesongen på 2567 poeng i verdenscupen. Det er langt mer enn den tidligere rekordnoteringen til slovenske Tina Maze.