FCK-trener Solbakken ga Nicklas Bendtner sin første kamp fra start i serien i det som endte i skuffelse for den regjerende mesteren. Bendtner ble byttet ut etter 68 minutter i 1-3-tapet.

Sigurd Rosted spilte 90 minutter for Brøndby.

Allerede etter seks minutter fikk FCK en kalddusj. Svenske Simon Hedlund ble spilt fri ute på venstrekanten, dro seg inn i boksen og hamret inn ledermålet for Brøndby.

Halvveis i den første omgangen økte hjemmelaget ledelsen. Målscorer Hedlund gjorde et flott forarbeid og spilte Kamil Wilczek fri. Han var kald alene med keeper og sørget for 2–0.

Etter en halvtimes spill slo gjestene tilbake. Et innlegg ble slått inn fra venstre og Andreas Maxsø satte ballen i eget mål.

Jobben med å få med seg poeng ble langt tøffere for FCK etter 65 minutter. Da ble Rasmus Falk utvist. Forseelsen så ikke ut til å være bevisst, men endte opp som en stygg takling. Vondt ble til verre da Wilczek økte til 3–1 til Brøndby på straffespark et snaut kvarter før slutt.

FC København ligger på 2.-plass i den danske toppdivisjonen. De har plukket 25 poeng på tolv kamper.

I en annen kamp i den danske toppdivisjonen søndag scoret Sander Svendsen ett av målene da hans OB vant 3–0 hjemme mot Horsens.