New York Rangers' Mats Zuccarello og Andreas Martinsen (Montreal Canadiens) møtes i NHL-sluttspillets første runde.

Det ble klart etter onsdagens kamper i den nordamerikanske ishockeyligaen. Rangers er allerede sikret beste frikort-posisjon i Eastern Conference.

Det betyr at Zuccarello møter Martinsen Montreal Canadiens i best av sju kamper.

For Rangers gjenstår to kamper i grunnspillet. Sluttspillet starter 12. april.

Martinsen spilte ikke da laget hans tapte 1–2 for Buffalo Sabres onsdag.

Tapte uten Zucca...

Det gikk ikke veien for New York Rangers da de møtte Washington Capitals i den amerikanske hovedstaden. Hjemmelaget vant 2–0. Zucca spilte ikke onsdagens kamp.

Det ble ingen scoringer i den første perioden, men Alex Ovetsjkin og Evgenij Kuznetsov satte inn hvert sitt mål i henholdsvis andre og tredje periode.

Med seieren sikret Washington førsteplassen i NHLs Eastern Conference. Laget ble også tildelt President’s Trophy for å være det laget som hadde flest poeng i grunnspillet.

Rangers lot flere spillere hvile onsdag, inkludert lagets norske stjerne Mats Zuccarello.

...og tapte uten Martinsen

Montreal Canadiens tapte 1–2 da de gjestet Buffalo Sabres. Andreas Martinsen spilte ikke kampen.

Det ble bare en scoring i hver periode i Buffalo onsdag, og de to første gikk til hjemmelaget ved Rasmus Ristolainen og Tyler Ennis.

Den siste perioden hadde så vidt begynte da Tomas Plekanec reduserte for gjestene fra den canadiske siden av grensen, men det var også så nærme laget fra Montreal kom denne gangen.