BURNLEY-CHELSEA 1–2 / LEICESTER-SOUTHAMPTON 0–0

Seieren betyr at de knappet inn på Tottenham og den viktige fjerdeplassen. Med fire kamper igjen og fem poeng opp til byrivalen, er det fortsatt muligheter for at Chelsea kan ta den siste plassen som gir rett til spill i mesterligaen kommende sesong.

Chelsea var det klart beste laget i 1. omgang, og de ledet helt fortjent 1-0. Målet kom etter 20 minutters spill og var et selvmål av Kevin Long.

Midtstopperen satte ballen i mål etter klabb og babb med sin egen keeper Nick Pope. Burnley skapte ikke én eneste sjanse de første 45 minuttene hjemme på Turf Moor.

Det ble tre nye poeng for Chelsea og manager Antonio Conte etter 2-1-seieren mot Burnley. Foto: Anthony Devlin / AP / NTB scanpix

Forskjell

Når en ser på forskjellen i kvalitet mellom Burnley og Chelsea, så er det rart at det skiller bare to plasseringer og 11 poeng mellom de to lagene.

21 minutter ut i 2. omgang fikk Burnley en noe heldig utligning. Jóhann Berg Gudmundsson skjøt via Ashley Barnes, og Chelseas keeper Thibaut Courtois var fullstendig utspilt.

Kun tre minutter senere gikk Chelsea opp i ledelsen på nytt. Denne gangen var Victor Moses målscorer mens Emerson sto bak den målgivende.

Målløst

Det endte 0-0 mellom Leicester og Southampton i en annen Premier Leauge-kamp torsdag kveld.

Leicester dominerte den første halvtimen, men fikk ikke skapt så mange sjanser. Southampton spilte seg opp på tampen av 1. omgang. Det skjedde heller lite også etter hvilen på King Power Stadion.

Kampen mellom lagene var jevnspilt, men aldri god. Med det ene poenget blir Leicester liggende på 8.-plass på tabellen, mens Southampton knappet ett poeng inn på Swansea over streken.

Men det er fortsatt fire poeng opp, og Southampton har også én kamp mer spilt.