LASK Linz–AZ Alkmaar 2–0 (3–2 sammenlagt)

Fredrik Midtsjø imponerte for nederlenderne. Blant annet da han i første omgang spilte sterkt i kombinasjon med Myron Boadu som var nær ved å komme alene med keeper.

Hadde Boadu kommet gjennom i den situasjonen kunne mye sett annerledes ut for AZ Alkmaar. Like før pause fikk nemlig Linz straffe. Reinhold Renftl fikk ballen etter en upresset feil og ble felt innenfor 16-meteren. Marko Raguz sendte Linz sikkert til en viktig pause ledelse.

Fem minutter ut i andreomgang doblet Linz ledelsen. Etter ett innkast var det nok en gang Raguz som satte ballen i mål.

Midtsjø, som var ute med karantene i første kamp mot Linz, spilte hele kampen. Jonas Svensson spilte fra start for AZ Alkmaar. Han ble byttet ut til fordel for Håkon Evjen i det 76. minutt.

Evjen ble nærmest sparket ned av Philipp Wiesinger med et minutt igjen å spille. Det resulterte i Wiesingers andre gule for dagen.

Det hjalp likevel lite for AZ Alkmaar. Legger vi til 1-1 i første kamp vant LASK Linz til slutt 3-1 og er dermed klare for åttedelsfinale i europaligaen.