Hellas Verona ledet 2-0 ti minutter før slutt og så ut til å ta seg greit videre i cupen, men Johnsen reduserte i det 83. minutt. Fire minutter senere viste han seg fram igjen. Med sin avslutning tvang han keeper Ivor Pandur til å gi retur, og Alessandro Capello utlignet.

I ekstraomgangene tok Venezia ledelsen ved Marco Modolo, men Ronaldo Vieira sørget med sitt 3-3-mål for at det måtte avvikles straffesparkkonkurranse for å kåre laget som møter Cagliari i neste runde.

Der ble Pandur avgjørende. Han reddet de to første Venezia-straffene, først fra Modolo og så fra Johnsen. Da Capello satte lagets fjerde straffe over, var det slutt. Hellas Verona vant 3-1.

Johnsen har bakgrunn fra Tiller, Rosenborg, Heerenveen og Ajax.

For Morten Thorsby og Kristoffer Askildsen, som var i aksjon for Sampdoria tirsdag, blir det byderby mot Genoa i neste runde. Genova vant 2-1 over Catanzaro onsdag.