Robert Skov scoret hattrick da Ståle Solbakkens FC København filleristet Horsens 6-1 på bortebane. Den tidligere Brann-spilleren Sivert Heltne Nilsen kom innpå for vertene etter pause.

Solbakkens menn dominerte kampen fra start til slutt. Det hører med til historien at Horsens fikk en utvisning etter kun 20 minutter. Vertene rørte knapt ballen det første kvarteret.

FCK-trener Ståle Solbakken kunne glise for 6-1-seier borte mot Horsens søndag. Her er han avbildet i 2017. Foto: Liselotte Sabroe / NTB scanpix

22 år gamle Skov sendte FCK opp i føringen da det sto 23 minutter på klokken. Bortelaget scoret igjen kun fem minutter sener før Horsens reduserte til 1-2 like før pause.

Etter hvilen scoret gjestene fra hovedstaden ytterligere fire ganger. Målene var signert Jonas Wind og Skov. Sistnevnte fullførte sitt hattrick like før slutt.

Sivert Heltne Nilsen kom inn i det 68. minuttet for Horsens.

FCKs seier førte klubben tilbake på tabelltopp i den danske superligaen. Det skiller tre poeng ned til Midtjylland.