Det melder Rosenborg på Twitter.

29-åringen har skrevet kontrakt ut 2027.

– En viktig faktor er at jeg ønsker å være med på å ta Rosenborg tilbake til toppen. Det er den soleklart viktigste faktoren for min del. Fordi jeg har alltid fulgt Rosenborg tett hele mitt liv, inkludert de siste årene. Det er ingen som holder med Rosenborg som er fornøyd med hva som har vært de siste årene og i alle fall ikke meg, sier Selnæs i en pressemelding på klubbens hjemmeside.

Rosenborg sliter denne sesongen, og gikk på en smell mot Tromsø sist helg. Selnæs var uten klubb, men spilte sist for den sveitsiske klubben Zürich.

29-åringen spilte for Rosenborg fra 2012 til 2016, før han fortsatte karrieren i Saint-Étienne i Frankrike. Han dro videre til Kina, der ble det krøll og han mottok ikke lønn, men tidligere i år ble det kjent at klubben må betale Selnæs 120 millioner kroner.

Selnæs står med 134 kamper for Rosenborg etter debuten mot Lillestrøm som 17-åring i 2012.

Rosenborg har ni tap så langt denne sesongen, og er på 9. plass etter 21 kamper.

Rosenborg møter Bodø/Glimt søndag 17. september.

– Det er ikke jeg som bestemmer om jeg får spille der. (...) Man må ta forbehold om hvordan man føler seg på trening, hvordan det går, hvordan man leverer og hva trenerne sier. Men per dags dato ser jeg ikke hvorfor jeg ikke skal være i vurderingen i alle fall, sier Selnæs i pressemeldingen.