Danmark er i ferd med å havne skikkelig på etterskudd i håndball-EM.

Torsdag ble danskene rundspilt av vertsnasjon Frankrike før pause på vei mot 23-29-tap.

Det sto 17-11 etter en halvtime. Danmark hadde lenge en helsvart dag for keeperne. De hadde en redningsprosent på ti i 1.-omgangen. Da blir det ikke annet enn tap mot et så godt lag som Frankrike.

Danmark står med to poeng på tre kamper i hovedrunden. Neste motstander er Russland, trolig EMs mest kapable lag. Så Danmark ser absolutt ikke ut til å komme seg til semifinale. Siste lag ut for danskene er Montenegro.

Frankrike tok et pent steg mot semifinale før møtene mot Sverige og Serbia senere i hovedrunden.

Tøff oppgave for Sverige

I den andre kampen i gruppa havnet Sverige under mot Montenegro fra første mål, og klarte aldri å ta igjen ledelsen. Til slutt tapte svenskene 28-30.

Dermed står også Sverige med to poeng etter tre kamper.

De får en tøff oppgave med å komme seg til semifinalen ettersom de møter Frankrike og Russland i de to neste kampene.