I 12-tiden onsdag kom den endelig bekreftelsen på at Mount har signert for Manchester United på en kontrakt til juni 2028, med opsjon på ett år til.

– Det er aldri enkelt å forlate klubben du vokste opp i, men Manchester United er en spennende utfordring i den neste fasen av karrieren min, sier midtbanespilleren.

– Alle kan se at klubben har tatt store steg under Erik ten Hag. Etter et møte med manageren der vi diskuterte hans planer kunne jeg ikke vært mer spent før sesongen som kommer.

Mount legger til at han er svært ambisiøs og kommer for å vinne trofeer med United.

24-åringen har vært i Chelsea siden han var seks år gammel, og utenom låneopphold i Vitesse og Derby i henholdsvis 2017/18- og 2018/19-sesongen har han spilt for de blå fra hovedstaden hele livet.

Totalt ble det 195 kamper, 33 mål og 37 målgivende i alle turneringer for Chelsea siden debuten i august 2019.

Den Portsmouth-fødte spilleren har også 36 kamper for det engelske landslaget.

Tirsdag kveld la den engelske landslagsspilleren ut en video på sin egen Instagram-profil, der han tok farvel med barndomsklubben.

– Med alle ryktene de siste seks månedene tatt i betraktning kommer dette kanskje ikke som en overraskelse, åpnet Mount tirsdagens avskjedsvideo med.

– Det er ikke lett å fortelle at jeg har besluttet å forlate Chelsea. Jeg føler dere fortjener mer enn en skriftlig uttalelse, så jeg vil fortelle alle hvor takknemlig jeg er for støtten de siste 18 årene, fortsatte han.

BLIR UNITED-SPILLER: Mason Mount har spilt sin siste kamp i Chelsea-drakten. Foto: Tess Derry / Pa Photos / NTB