PARTICK THISTLE - CELTIC 1–3

Celtic har hatt en tung uke, men slapp unna nok en smell da to sene mål ga 3-1-seier borte mot Partick Thistle i den skotske ligacupen.

Moussa Dembélé scoret det avgjørende målet i det 78. minutt, mens Tom Rogic økte til 3-1 kort tid etter. Leigh Griffiths tok gjestene i føringen i første omgang.

Celtic var storfavoritt til å ta seg videre til kvartfinalen, men 17 minutter før slutt sørget Andrea Mbuyi-Mutombo for at det sto 1-1. Mange lurte da på om Celtics elendige uke skulle toppes med en sjokkerende ligacupexit.

Den ydmykelsen slapp Kristoffer Ajer og hans lagkamerater. Nordmannen spilte som vanlig hele kampen i Celtic-forsvaret.

Celtic tapte for Hearts i ligaen forrige lørdag. Deretter røk Glasgow-klubben ut av mesterligakvalifiseringen etter en tung kveld i Aten. AEK gikk videre med 3-2 sammenlagt.