– Det er en drøm det. At mamma, pappa, søstre og tanter kunne komme her. Det er som en ekte drøm. I kampen ble jeg sjokkert. Tok det inn, men tenkte jeg bare måtte fortsette, sier Antonio Nusa til VG.

18-åringen scoret ett mål og hadde en målgivende i sin landslagsdebut. Det ble tidlig kjent at han skulle starte torsdagens kamp mot Jordan.

– Fantastisk. Meget, meget spennende spiller. Moro at han tar sjansen, så til de grader, sier kaptein Martin Ødegaard til TV 2.

6–0. Seks forskjellige målscorere. Seks målscorere som alle satte inn sitt aller første landslagsmål for Norge. Det har aldri skjedd før.

Antonio Nusa, Kristoffer Ajer, Jørgen Strand Larsen, Fredrik Bjørkan, Bård Finne og Hugo Vetlesen scoret alle da Jordan ble feid av banen.

– Det ble en fin kveld. Det var kjekt å få bidra, og selvfølgelig kult å få scoringen i tillegg. Det er en spesiell «stat» og ta med. Det var mange som fortjente det, og en del fine debuter av gode fotballspillere, sier Finne til VG.

Treningskamp til tross. Det ble en underholdende kveld for publikum på Ullevaal.

Selv uten Erling Braut Haaland, som ble hvilt for anledningen, skulle de få valuta for pengene ganske så umiddelbart.

Etter ti minutter ble Jordan spilt lave. Antonio Nusa fikk litt rom inne i 16-meteren og kunne banke ballen med strak vrist i det lengste hjørnet.

– For et øyeblikk! Ullevaal har fått en ny yndling, kommenterte TV 2s Øyvind Alsaker.

– Han slipper seg løs. Spiller fotball akkurat som vi gjorde på løkka i gamle dager. Blir nok litt for mye av det gode til tider, og så blir han litt sliten. Men for all del, sier landslagssjef Ståle Solbakken til TV 2 og fortsetter:

– Han er farlig fra venstre, men han dribler bra fra høyre. Det blir et mer kompakt lag mot Georgia. Spørsmålet er hvor vi skal plassere ham om han skal spille fra start.

Club Brugge-juvelen ble omfavnet av lagkameratene, som den nest yngste målscoreren for landslaget noensinne. Kun Roald «Kniksen» Jensen var yngre da han scoret mot Finland 28. august 1960.

Det er ganske nøyaktig 63 år siden.

– Det var veldig mye bra. Kjempefin scoring – og så synes jeg det er viktig, selv om han mislykkes med noen driblinger, er det viktig at han fortsetter å prøve.  Det er tøft å utfordre, det er noe vi har savnet. Det er sånne spillere jeg liker godt. Ikke bare sånne spillere som snur og spiller tilbake til midtbanen, sier tidligere landslagsspiller Steffen Iversen til VG.

Det er også den kjappeste debutantscoringen fra start på det norske landslaget siden Jostein Flos scoring i det 6. minutt mot Tyrkia i 1987.

Sigurd Rosted scoret etter syv minutter som innbytter i sin debutkamp mot Albania i mars 2018.

Norge har hadde få problemer med Jordan i den første omgangen. Til pause ledet Norge 4–0. Kristoffer Ajer, Jørgen Strand Larsen og Fredrik Bjørkan scoret de tre andre.

MÅLSCORERE: To av Norges målscorere mot Jordan: Antonio Nusa og Jørgen Strand Larsen. Foto: Julie Holmberg / VG

Nusa er for øvrig Norges 11. yngste A-lagsdebutant gjennom tidene. Her har Martin Ødegaard rekorden. Landslagskapteinen debuterte som 15-åring for ni år siden.

Etter timen spilt kom Markus Solbakken inn til sin landslagsdebut, 23 år etter at pappa og landslagssjef Ståle fikk sin siste landskamp.

Nusa fikk stor applaus da han ble byttet ut med knappe 20 minutter igjen å spille. Inn kom Osame Sahraoui, som også fikk fram publikums begeistring med noen lekre enmannsprestasjoner.

Publikum måtte vente i 35 minutter før de fikk scoring nummer fem. Bård Finne hadde kommet inn som innbytter og var ikke vond å be da han fikk sjansen. Han banket ballen opp i nettaket, og satte han inn sin første landslagsscoring.

Med det hadde vi fem spillere som hadde scoret sitt første landslagsmål for Norge.

En av kveldens aller høyeste jubelbrøl fikk dog Erling Braut Haaland. Da superstjernen ble satt i oppvarming med ti minutter igjen av ordinær tid, mistet mange unge supportere på Ullevaal fokus på selve kampen.

Hugo Vetlesen skulle få fullbyrde en veldig artig kveld på Ullevaal. Helt alene med keeper fikk han satt inn 6–0.