Sesongens første møte med de regjerende mesterne ble en solid opptur for Avaldsnes og hovedtrener John Arne Riise.

I fjor ble det 1–2-tap på hjemmebane og hele 0–10 i Bergen for rogalendingene.

Med andre ord var Brann store favoritter foran onsdagens møte på Karmøy - men hjemmelaget klarte aldri å bryte gjennom Avaldsnes-forsvaret.

Tidlig i andre omgang fikk Brann kampens største sjanse da Maria Brochmann fikk stå alene og stange et innlegg fra Larissa Crummer - men Kelsey Daugherty i Avaldsnes-målet svarte med en kjemperedning.

Riise og Avaldsnes står med fire poeng på like mange kamper, etter seier mot Lyn og 0–4-tap mot både Vålerenga og LSK. Avaldsnes avsluttet fjorårets grunnspill (18 kamper) med 11 poeng.

– De fleste trodde nok vi skulle stå med null poeng etter disse kampene. Jeg er veldig fornøyd med fire, og jeg synes vi har fortjent dem. Jeg er sinnsykt fornøyd, sier John Arne Riise til Haugesunds Avis.

0–0 betyr at Brann går på sitt andre strake uavgjort-resultat i sesongstarten, og har fire poeng opp til serieleder Rosenborg. Det er også den andre kampen på rad uten nettsus for bergenserne.

I kampen om serieledelse vant både Vålerenga (4–1 mot Stabæk) og Rosenborg (3–0 mot Åsane) sine kamper onsdag. Det gjør at RBK står med 12 poeng av 12 mulige, mens Vålerenga ligger på 2.-plass med sine 10 poeng.