Toulouse kom seg unna med tre poeng, men hele syv minutter på overtid ble det fullt VAR-drama. Jarell Quansah satte ballen i mål og trodde han hadde reddet poeng for Liverpool.

Så grep VAR inn. En hands i forkant fra Alexis Mac Allister førte til at hoveddommer Georgi Nikolov Kabakov måtte se situasjonen på nytt.

Dommeren annullerte scoringen, og Toulouse stakk av med seieren og fikk revansje.

– For meg er det ikke hands, men hvordan kan jeg avgjøre det? Ja, ballen går i brystet, og for å være ærlig ser jeg ikke at ballen går i armen hans. Kanskje har de et annet bilde enn det jeg får se, sier Liverpool-manager Jürgen Klopp på pressekonferansen etter kampen.

– Jeg mener det er hands. Det var en korrekt avgjørelse til Liverpool-spillernes og -fansens store frustrsasjon, sier tidligere Liverpool-, Chelsea- og England-spiller Joe Cole på TNT Sports.

Se situasjonen her:

Klopp lot seg irritere av støy fra supportere på pressekonferansen. Fra TV-bildene kunne man høre fans synge mens Klopp svarte for seg etter tapet.

– Hvem hadde idéen om å ha pressekonferansen her? Det hadde vært et veldig interessant spørsmål. Wow, sier Klopp oppgitt idet lyden fra supporterne tar seg opp.

– Fullt fortjent til Toulouse, for de vant så å si alle de avgjørende duellene, sier manageren om tapet.

For bare to uker siden feide Liverpool nemlig over det franske laget med hele 5–1 på Anfield. På Toulouses hjemmebane slo Dønnum og lagkameratene knallhardt tilbake mot et delvis toppet Liverpool-lag.

Stjerner som Cody Gakpo, Alexis Mac Allister og Luis Diaz var alle i Klopps startellever.

Etter en sjansefattig halvtime i første omgang, taklet Dønnum Liverpool-backen Costas Tsimikas på bortelagets halvdel. Nordmannen satte fart rett mot mål, avsluttet via Jarell Quansah og sendte Toulouse i ledelsen før pause.

Nettkjenningen var hans første for Toulouse etter overgangen fra Standard Liège på deadline day. 25-åringen ble utnevnt til kaptein i den belgiske klubben kort tid før han ble solgt til fransk fotball.

Klopp tok grep i pausen og gjorde et trippelbytte: Inn kom både Mohamed Salah, Trent Alexander-Arnold og Dominik Szoboszlai.

Men det var vertene som kom best i gang – også i andre omgang. Det skulle heller ikke ta lang tid før vertene økte ledelsen. Spissen Thijs Dallinga la på til 2–0 etter et innlegg fra kaptein Vincent Sierro.

Liverpool slotilbake igjen med redusering et kvarter senere da Cristhian Casseres Jr. var uheldig og satte ballen i eget mål etter en heading fra Joe Gomez.

Men bare minuttet senere var hjemmelaget tilbake i en tomålsledelse. Dønnum fant lagkamerat Suazo i feltet som igjen slo inn fra venstre. Keeper Caoimhin Kelleher måtte gi retur, og innbytter Frank Magri løp inn Toulouses tredje scoring.

Diogo Jota kom også inn fra benken for Liverpool, og reduserte igjen like før fulltid.

Bortelaget skulle også få hele syv overtidsminutter å jage utligning på, men Toulouse holdt unna før Quansahs annullerte scoring.

Dermed klatrer Toulouse på tabellen i gruppe E i Europa League, mens Liverpool fortsatt er på toppen.