– Det var så moro. Et av mine beste skirenn. Alt klaffet i dag. Jeg hadde de beste skiene i hele feltet, det er jeg sikker på. Så klarte jeg å slappe av, gå i rygger og leke litt, sier hun til NRK. Dette var 26-åringens andre pallplass denne sesongen. I verdenscupåpningen i Kontiolahti endte hun også på 2. plass etter fire fulle hus på 15 kilometeren.

– Jeg skyter veldig godt teknisk. Jeg har jobbet veldig for å forberede ståendeskytingen min, sier hun etter å ha truffet på 19 av 20 skudd. Bare et skudd på stående gikk feil.

– Rett og slett et imponerende løp, sier NRK-ekspert Ola Lunde.

– Utrolig løp. Hun gjør virkelig det som skal til på standplass, følger Synnøve Solemdal opp.

Tandrevold gikk ut som nummer 13, leverte dagens andre beste langrennstid og kom i mål 19,6 sekunder bak Julia Simon. Marketa Davidova havnet på 3. plass i Østerrike.

Karoline Knotten endte på 11. plass til tross for at hun – som eneste startende – satte alle 20 skudd i blinken. Hun falt ned fra 8. plass på torsdagens sprint.

– Det var kjipt, men skiskytterhodet fungerte, sier hun.

Verken Marte Olsbu Røiseland eller Tiril Eckhoff er på plass i Hochfilzen. Tidligere denne uken ble det klart at Røiseland ikke skal konkurrere før tidligst i januar.

– Jeg tror vi trives godt med å være litt underdogs. Vi har det veldig moro og er flinke til å bygge hverandre opp til å bruke hverandres styrker på best mulig måte. Det synes jeg vi viste på stafetten forrige helg, sier Ingrid Landmark Tandrevold.

Søndag er det stafett på programmet for kvinnene i Hochfilzen. I finske Kontiolahti ble det 3.-plass.