– Ettermiddagens kamp mot Nottingham Forest starter klokka 13.00 engelsk tid (14.00 norsk tid), på grunn av forsinkelser ved inngangene, skrev Arsenal på sin Twitter-konto klokken 13.23.

Bildene viste at det var stappfullt utenfor stadion kun minutter før kampen skulle starte 13.30 norsk tid.

– Det er fortsatt bare halvfullt. Det er jo en skandale at billettsystemet ikke fungerer, sa Viasat-kommentator Andreas Toft klokka 13.49.

– Køene er de lengste jeg har sett, til tross for at jeg var der 30 minutter tidligere enn vanlig, men jeg aner ikke hvorfor, sier Arsenal-supporter og britiske Nikhilesh Chakraborty til VG.

Han er en av mange som supportere som ventet lenge utenfor.

– Det var kaos. Vi ble hindret i å komme inn på stadion, med ingen anelse om hvor lang tid det ville ta å komme inn, samtidig som vi hørte Mikel Arteta-sangen innenfra.

– Dette er litt pinlig for Arsenal. Systemet for den digitale løsningen er helt tydelig ikke testet godt nok. Jeg hører likevel at de fleste utenfor har tatt det fint og vært tålmodige, sier lederen i Arsenal Norway, Ronny Madsen, til VG.

Ifølge Sky Sports skal problemet ligge i de digitale billettene. Arsenal har før denne sesongen innført et nytt, digitalt billettsystem som i utgangspunktet skal gjøre innslippet til stadion mer sømløst.

Klokka 13.37 kom spillerne ut på banen igjen for å holde seg varme.

Foto: DAVID KLEIN / Reuters / NTB

– Emirates er ikke halvfull. De sier at vi skal starte om 16 minutter, men jeg kan ikke se at det skal skje, sier Jan Åge Fjørtoft i en Twitter-melding klokka 13.44.

Men 12 minutter senere entret spillerne gressmatten til sesongens første kamp på Emirates. Det ble ingen ytterligere utsettelse.

En smilende Martin Ødegaard under oppvarmingen, før beskjeden om utsettelsen kom. Foto: JOHN SIBLEY / Reuters / NTB