Portugiseren har vært linket til flere klubber i Premier League etter å ha ført Monaco til sin første franske tittel siden 2000, samt semifinale i mesterligaen. Leonardo Jardim sier selv at han i løpet av uken skal ha samtaler med klubbens visepresident, Vadim Vasilyev, om hva framtiden bringer.

Vasilyev er klar på at klubben ønsker å forlenge kontrakten med Jardim.

– For meg er han vår trener også neste sesong. Så lenge han ikke har sagt at han ønsker å forlate oss, er han vår trener. Og det har han ikke sagt, sier visepresidenten.

Monaco-visepresident Vadim Vasilyev ser gjerne at Leonardo Jardim fortsetter som klubbens trener. Foto: REUTERS

Varsler endringer

Vasilyev sa også at det kan bli endringer i spillerstallen, da flere av klubbens spillere er ettertraktet av andre europeiske storklubber. Visepresidenten mener klubben har et luksusproblem med så mange ettertraktede spillere.

– Vi ønsker å forlenge med de fleste spillerne for å beholde dem, selv om det helt sikkert kommer til å bli noen endringer, sa han videre.

Monacos Kylian Mbappe er et av de heteste navnene i overgangsryktene, og klubber som Real Madrid og Manchester United er linket til 18-åringen. Også Tiemoue Bakayoko linkes til England, mens det snakkes om en overgang til Kina for Radamel Falcao.

Monaco-trioen Leonardo Jardim, Mbappé og Danijel Subasic ble kåret til henholdsvis sesongens trener, sesongens unge spiller og sesongens beste keeper i Frankrike denne sesongen.