Valverde sier nå at han er fornøyd med de spillerne han har.

– Jeg foretrekker de spillerne jeg allerede har, sa Barcelona-sjefen onsdag.

Barcelona hadde et klart ønske om å hente Coutinho i sommer, men katalanerne klarte ikke å lande en avtale med Liverpool.

Spekulasjonene har på ingen måte dempet seg siden den gang, men i stedet tiltatt i styrke etter at overgangsvinduet igjen ble åpnet 1. januar.

– Jeg har ingenting å si om Coutinho, han er ikke en av våre spillere. Han spiller for et annet lag, og vi respekterer det, sier Barcelona-trener Valverde og fortsetter:

– Han er en god spiller og vi vet ikke hva som skjer i framtiden. Men jeg foretrekker de spillerne jeg allerede har i laget.

Ryktene rundt Philippe Coutinho ble ikke mindre da en reklame for Barcelona-drakter med Liverpool-stjernens navn på ryggen ble lagt ut på Nikes nettsider nylig.

Annonsen lå ute med underteksten «Philippe Coutinho er klar for å lyse opp Camp Nou. Skaff deg din Barcelona-drakt for 2017/18 med magikerens navn på», før den ble fjernet kort tid senere.

Coutinho skrev ny femårskontrakt med Liverpool i januar 2017. 25-åringen har scoret tolv mål på 20 kamper i ulike turneringer denne sesongen.