Mats Zuccarello bidro med assist da New York Rangers satte inn sitt første mål for sesongen i kampen mot San Jose Sharks torsdag. Rangers vant 3–2.

Seieren er den første på fire kamper spilt i årets NHL-sesong.

Det var riktignok Sharks som først tok ledelsen på hjemmebane etter fire og et halvt minutts spill torsdag. Deretter fikk Rangers-spiller Brett Howden utlignet etter forarbeid av Zuccarello og Chris Kreider.

Sharks tok tilbake ledelsen i annen periode, men Rangers hadde en snuoperasjon på lager. Med i underkant av tre minutter igjen å spille utlignet Brendan Smith til 2–2 for Rangers.

Dermed gikk kampen til forlengning.

Der brukte debutanten Brady Skjei kun 37 sekunder på å hamre inn vinnermålet for Zuccarello og lagkameratene. Etterpå fikk han skryt av trener David Quinn, som noterte sin første seier siden han overtok det sportslige ansvaret i klubben.

– I spill tre mot tre, og med den hurtigheten Brady har, kommer han til å være en stor trussel denne sesongen, sa Quinn.

Rangers-målvakt Henrik Lundqvist stoppet 41 skudd på veien mot sesongens første seier.

– Jeg vet ikke om vi fortjente seieren, men noen ganger må man bare finne en måte å vinne på. Det er viktigere enn å spille godt, sa den svenske veteranen.

Zuccarello hadde i underkant av 18 minutter på isen i California.

Neste oppgave for Rangers er mot Edmonton Oilers kommende lørdag. Den spilles hjemme i Madison Square Garden.

Andreas Martinsen fikk ikke være med i kamptroppen da Chicago Blackhawks røk 3-4 for Minnesota Wild etter forlengning torsdag.