ATHLETIC BILBAO - REAL MADRID 1–1

Isco berget ett poeng for Real Madrid som lenge lå under borte mot Athletic Bilbao i spansk La Liga lørdag.

Real Madrid sto for mesteparten av spillet, men slet med å få nettsus i Bilbao. Vondt ble til verre da Iker Muniain sendte vertene i ledelsen etter drøye halvtimen.

Stjernegalleriet fra den spanske hovedstaden presset på, men det var ikke før Isco erstattet Luka Modric etter timen spilt at Los Blancos fikk hull på byllen.

Gareth Bale tok på seg servitørrollen og la inn med høyrefoten på usedvanlig vis. I feltet fikk Isco stå umarkert og stange ballen i mål fra rundt seks meters hold.

Begge lagene hadde muligheter til å avgjøre kampen, men måtte ta til takke med ett poeng hver i Baskerland. Det var Real Madrids første poengtap for sesongen.

Dembélé berget Barcelona-seier

Ousmane Dembélé ble matchvinner da Barcelona slet seg til 2-1-seier borte mot Real Sociedad.

Scoringen var Dembélés tredje i ligaen for den katalanske storklubben.

BORTESEIER: Ousmane Dembélé ble matchvinner for Barcelona mot Real Sociedad. Foto: Jose Ignacio Unanue / AP / NTB scanpix

Det var imidlertid hjemmelaget som kom best i gang i San Sebastián. Forsvarsspiller Artiz Elustondo sendte Sociedad i ledelsen etter 12 minutter med en strålende avslutning med venstrefoten. Ballen gikk via stolpen og i mål.

Snaut midtveis i annen omgang utlignet Luis Suárez for gjestene fra Barcelona etter at midtstopper Samuel Umtiti kjempet hardt om en høy ball inne i feltet. Ballen falt til slutt ned hos Suárez, som enkelt kunne sette inn 1-1.

Keeper Marc-André ter Stegen var meget god før pause da Sociedad skapte flere farligheter foran gjestenes mål.

Med lørdagens seier står Barcelona med fire strake seirer i den spanske toppserien. Katalanerne leder La Liga to poeng foran erkerivalen fra Madrid.