Stillingen mellom New York Rangers og Ottawa Senators er nå 1–2 i NHL-sluttspillet. Etter den forrige kampen, som Rangers tapte tross komfortabel ledelse, hadde laget fra New York mye å bevise.

- Vi vet at vi ligger under 0-2 og kommer hit på hjemmebane. Det er en «må vinne»-kamp for oss og vi må vi vise at vi er et bedre lag enn vi viste i de to første kampene. Det var godt å se at vi klarte det, sier Mats Zuccarello til Nettavisen.

Fem og et halvt minutt ut i første periode, var Zuccarello på pucken og førte hjemmelaget i ledelsen. Lagkamerat Michael Grabner fulgte etter og økte ledelsen til 2–0 etter 13 og et halvt minutts spill.

Mats Zuccarello lurte pucken forbi Ottawa Senators' målvakt fem og et halvt minutt ut i første periode av tirsdagens kamp. Foto: Frank Franklin II/TT/NTB Scanpix

I andre periode sørget Rick Nash for å øke ledelsen etter 12 og et halvt minutt, etterfulgt av Oscar Lindeberg om lag fire minutt senere. Da stillingen sto 4–0 til Rangers, kom bortelaget med sin første scoring i de siste minuttene av andre periode.

Tredje periode ble målløs og stillingen endte 4–1 til hjemmelaget.

Zuccarello fikk 18 minutter og 16 sekunder spilletid denne gangen.