– Det er den samme, gamle visen. Det er så kjedelig. Jeg er manageren. Jeg tar avgjørelser hver uke, hver dag. Jeg kommer til å gjøre det samme til min siste dag, sier Luis Enrique i et intervju med Amazon.

PSG vant 2–0 over Marseille søndag kveld etter scoringer av Vitinha og Gonçalo Ramos.

Men som vanlig var det Kylian Mbappé som ble snakkisen.

Denne gangen var det ansiktsuttrykket og holdningen hans da han ble byttet ut som ble diskutert. Den franske superstjernen virket noe overrasket da hans nummer dukket opp på tavlen.

I studio hos den franske rettighetshaveren satt den tidligere PSG-målvakten Jerome Alonzo og mente prestasjonen til Mbappe ikke var bra nok.

– Han hadde nok håpet på en annen prestasjon i hans siste klassiker. Han håpet sikkert å score og å ha større innvirkning på kampen. Han hadde ingen påvirkning på kampen. Så da blir det nok frustrasjon, sier Alonzo.

Luis Enrique så seg ikke interessert i å delta i en debatt om hvorvidt Mbappe var skuffet eller ikke.

– Jeg prøver alltid å finne de beste løsningene for laget mitt. Kanskje tar jeg feil, men jeg tror jeg har rett, sier han.

Programleder følger opp med å si at studio er enig i byttet.

– Hvis dere ikke var det, hadde jeg ikke brydd meg, sier Enrique og gliser.

25 år gamle Mbappe står med 25 mål denne sesongen. Flere store medier har meldt at franskmannen er ferdig i PSG etter sesongen og signerer for Real Madrid.