Kolstad åpnet forrykende mot SC Szeged og ledet 3–0. Etter 11 minutter ledet Kolstad med fem mål da Sigvaldi Bjorn Gudjonsson satte inn 10–5. 1. omgang var dirrende god.

5121 personer hadde kjøpt billett for å se kampen i Trondheim Spektrum. De fikk se Kolstad briljere og gå i garderoben med 24–11.

MÅL: Sigvaldi Björn Gudjonsson var i scoringshumør torsdag kveld. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Og Kolstad hadde litt å bevise, etter to tap i Champions League og 11-målstap mot Zagreb for to uker siden, så var presset på Kolstad.

Keeper Torbjørn Bergerud leverte flere strålende redninger, og på 34–20 reddet han også en straffe. I den andre enden scoret Gudjonsson åtte ganger, det samme gjorde Simen Ulstad Lyse. Mens lagets største stjerne, Sander Sagosen, satte ballen i mål fire ganger.

Lagene scoret like mange ganger etter pause, dermed endte det med 13-målsseier til trønder-klubben.

MÅL: Kolstad-spiller Simen Ulstad Lyse. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Kiel og Aalborg hadde de to øverste plassene Kolstad Champions League-gruppe før torsdagens kamper. De to øverste plassene gir direkte plass i sluttspillet.

Zagreb og Aalborg spilte også i gruppe A torsdag. Den kampen ble høydramatisk med flere timeouter helt på tampen. Aalborg tok ledelsen 30–29 i siste minutt, men Zagreb klarte å svare, dermed endte kampen uavgjort. Paris Saint-Germain slo bunnlaget Pelister 31–26 senere torsdag kveld.

Om en uke møter Kolstad det tyske storlaget Kiel.